Jobbe hos Despec


Despec som arbeidsgiver

Vi er en virksomhet med en historie. En historie som begynte i 1992, og som forteller oss hvorfor vi stadig har suksess med det vi gjør. Vi tror det er fordi vi har fortsatt å se nye muligheter i markedet, og hadde mot til å forfølge dem. Denne tilnærmingen tror vi vil fortsette å gjøre oss tilpasningsdyktig, fleksibel og dynamisk som selskap.

Talentjakt er en utviklende prosess for oss. Som din arbeidsgiver, gjør vi alt vi kan for å tiltrekke oss nye talenter til vårt selskap. Og når du er ansatt, gjør vi vårt beste for å skape et godt miljø for deg å utvikle deg, slik at du gjøre en forskjell i jobben din. Fra første dag; har vi som mål å ta vare på våre ansatte

Vurderer du å bli en del av Despec, forventer vi at du er engasjert og yter ditt beste. Vi tror den slags holdning vil lede Despec mot vår felles visjon. En visjon om alltid å gjøre det ekstra for å sikre at vi leverer den beste service og muligheter til våre kunder og leverandører for å hjelpe dem å oppnå sitt fulle potensial.

Vi tror, at det er det, som gjør oss til den foretrukne distributør av IT og kontortilbehør i Norden.