Ledige jobber


Vi er alltid på jakt etter nye talenter, som er bevisst sine ferdigheter, karriere og som har lyst til å bli en del av Despec-teamet for å gjøre en forskjell. Hvis dette er deg, men du har ikke funnet en ledig stilling på vår nettside som passer din profil akkurat nå, kan du gjerne sende oss en uoppfordret søknad. Så vi vil kontakte deg når det er en potensiell match mellom deg og en ledig jobb.

Når du søker jobb hos Despec, bruker vi informasjonen din kun i forbindelse med rekruttering. Når rekrutteringsprosessen er fullført, vil vi sikre at informasjonen din blir destruert. Hvis du sender oss en uoppfordret søknad, vil vi gjerne få lov til å lagre den i opptil 6 måneder. Så kan vi kontakte deg hvis vi får en jobb som passer din profil. Dette spør vi deg selvfølgelig også om tillatelse til.

 

 
  

 
Kontakt


Sales Manager, Britt Listøl Ørbech

Direkte: +47 3344 5539
Mobil: +47 9713 9254
E-mail: bo@despec.no

      

  
  
Rekruttering & on-boarding


Hvordan foregår vår rekrutteringsprosess?
Når du er i en rekrutteringsprosess hos Despec forsøker vi å strukturere prosessen på en måte som er effektiv, informativ og enkel for alle involverte.Du kan oppleve variasjoner i rekrutteringsprosessen fra tid til annen, og på tvers av land og avdelinger, fordi vi alltid må tilpasse oss lokale behov. Uansett utfall av søkeprosessen ønsker vi at du har hatt en god og profesjonell erfaring med oss, fra første til siste kontakt.

Hvordan foregår opplæring og on-boarding?
Når du blir ansatt hos Despec, kan du forvente at vi vil gjøre vårt beste for å gi deg den opplæring du trenger for å begynne i din nye jobb. Din nærmeste leder vil sørge for at du får en skreddersydd opplæring tilpasset deg og den jobben du skal ha. I tillegg vil du fra første dag få en mentor. En mentor er en kollega du kan gå til for å svar på spørsmål og som vil følge deg i opplæring, introduksjon av arbeidsoppgaver og sørge for at du blir en del av teamet og Despec kulturen.

  

  

  

  
Fordelene hos Despec

 

Med en sterk bedriftskultur som verdsetter samarbeid, kreativitet og et positivt arbeidsmiljø, streber Despec etter å være en arbeidsplass der ansatte trives og trives. Hos Despec er arbeidsklimaet en av de høyeste prioriteringene. Selskapet streber etter å skape en atmosfære av åpenhet, respekt og samarbeid. Gjennom jevnlige aktiviteter, sosiale arrangementer og en åpen dør-policy for ledelsen, fremmer Despec et positivt og støttende arbeidsklima der ansatte føler seg velkommen og verdsatt.

Despec legger stor vekt på å bygge sterke relasjoner mellom ansatte. Det betyr at vi får svært gode karakterer når det gjelder trivsel og trivsel. De som slutter sier ofte "Er det noe jeg kommer til å savne, så er det kollegene mine".

Hos Despec er kommunikasjonen åpen. Selskapet oppmuntrer til en kultur der ansatte føler seg fri til å dele sine ideer, utfordre status quo og bidra til selskapets suksess. Ved å lytte til sine ansatte og gi dem muligheten til å ta initiativ og ansvar, skaper Despec en atmosfære av tillit og åpenhet hvor alle stemmer blir hørt og verdsatt.

Vi jobber med effektiv Talent Management. Med det mener vi hvordan du kan tiltrekke, utvikle og engasjere dine ansatte på en strukturert måte. Når du først er på plass, jobber vi på beste måte for å skape en arbeidsplass du kan utvikle deg på og kunne utgjøre en forskjell. Fra dag én ønsker vi at våre ansatte skal føle seg trygge og at vi bryr oss.

Oppsummert er Despec et selskap som prioriterer sitt arbeidsklima, de ansattes trivsel og en positiv bedriftskultur. Ved å fremme hyggelige kollegaer, gode ytelser og stor takhøyde skaper bedriften et miljø hvor ansatte trives og yter sitt beste.


 

  

 

  

   

 

 

   

 

  


"Despec er et hyggelig selskap, og mine kolleger er en sentral del av det. Vi er sterke, stoler på hverandre og vi streber i samme retning og samtidig har vi det gøy når vi jobber sammen. Her setter vi laget før jeget."

Ulf Gustensson,
Nordic Product Manager

 

  


"Despec har denne small business-mentaliteten selv om vi er en stor aktør imarkedet. Det er mye latter og humor innenfor veggene, men også en høy arbeidsmentalitet som jeg virkelig liker. Despec har gitt meg mye tillit og tillit innenfor mitt kompetanseområde, noe som har fått meg til å vokse som en bidragsyter til Despec-ånden og som menneske."

Daniel Sunneson,
BID & Price 
Manager

   
  

 

  


"Jeg synes det beste med Despec er at vi stadig utvikler oss med tanke på nye produktgrupper. I tillegg har jeg svært gode kolleger som gjør at vi stort sett kan hjelpe alle våre kunder med sine forespørsler. Ikke minst, så er jeg veldig glad i mine kunder som tar meg godt imot når jeg reiser rundt i Norge."

Håvard Husrem,
Account Manager

 

  


"Friheten og tilliten man har til å utvikle seg og implementere nye ideer gjør hverdagen veldig spennende. Vi jobber hver dag for å yte det beste for kundene våre og dermed også det beste for Despec."

Marita Hvitstein,
Customer Support

  
  

  
  
Hvor finner du oss?


Vi holder til på Sem, like utenfor Tønsberg. Her har vi et lyst og trivelig kontor, med tilgang til kantine hvor det serveres både kalde og varem retter hver dag.