Ledige jobber


Vi er alltid på jakt etter nye talenter, som er bevisst sine ferdigheter, karriere og som har lyst til å bli en del av Despec-teamet for å
gjøre en forskjell. Hvis dette er deg, men du har ikke funnet en ledig stilling på vår nettside som passer din profil akkurat nå, kan du
gjerne sende oss en uoppfordret søknad. Så vi vil kontakte deg når det er en potensiell match mellom deg og en ledig jobb
.

Behandling av dine personopplysninger:

Når du søker jobb hos Despec, bruker vi informasjonen din kun i forbindelse med rekruttering. Når rekrutteringsprosessen er fullført, vil vi sikre at informasjonen din blir destruert.

Hvis du sender oss en uoppfordret søknad, vil vi gjerne få lov til å lagre den i opptil 6 måneder. Så kan vi kontakte deg hvis vi får en jobb som passer din profil. Dette spør vi deg selvfølgelig også om tillatelse til.

Kontakt

Sales Manager, Britt Listøl Ørbech

Direkte: +47 3344 5539
Mobil:    +47 9713 9254

E-mail: bo@despec.no


Rekruttering & On-boarding

Hvordan foregår vår rekrutteringsprosess?

Når du er i en rekrutteringsprosess hos Despec forsøker vi å strukturere prosessen på en måte som er effektiv, informativ og enkel for alle involverte.

Du kan oppleve variasjoner i rekrutteringsprosessen fra tid til annen, og på tvers av land og avdelinger, fordi vi alltid må tilpasse oss lokale behov.

Uansett utfall av søkeprosessen ønsker vi at du har hatt en god og profesjonell erfaring med oss, fra første til siste kontakt.


Hvordan foregår opplæring og on-boarding?

Når du blir ansatt hos Despec, kan du forvente at vi vil gjøre vårt beste for å gi deg den opplæring du trenger for å begynne i din nye jobb.

Din nærmeste leder vil sørge for at du får en skreddersydd opplæring tilpasset deg og den jobben du skal ha. I tillegg vil du fra første dag få en mentor. En mentor er en kollega du kan gå til for å svar på spørsmål og som vil følge deg i opplæring, introduksjon av arbeidsoppgaver og sørge for at du blir en del av teamet og Despec kulturen.