Medarbeidersitater


Christian Findshøj, Account Manager


"
Personlig liker jeg den utviklingen jeg har fått hos Despec. Etter 2 år som Sales & Marketing Representative har jeg nå fått muligheten til å bli Account Manager. Jeg setter stor pris på tillitten, og den personlige og faglige utviklingen som er hos Despec."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"Når du møter folk rundt i huset, hilser alle på hverandre. Jeg føler jeg er en del av Despec, på samme måte som som du er en del av en familie, og jeg føler at mitt arbeid er verdt like mye som alle andres."

Thomas von Wowern, Product Sales Specialist - Print/Print Solutions

"Team-spirit er et begrep som ofte brukes i mange bedrifter. Hos Despec er den virkelig til stede. Uansett faglig nivå, hjelper vi hverandre alltid. Resultatet er at vi fortsetter med være de dedikerte spesialistene som vi er, og samtidig har det gøy på kontoret."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jeg liker at alle ansattegrupper er nær hverandre - både på kontoret og lageret. Ofte stikker konsernsjefen og andre innom lageret og det skaper et godt samarbeid, når du forstår viktigheten av hverandres arbeid."

Carl Skantz, Key Account Manager

"Det er fantastisk morsomt å få være en del av en organisasjon hvor medarbeidere, leverandører og forhandlere samarbeider for å oppnå ett mål, en avtale eller en stadig forbedring som vi alle kan være fornøyde med og stolte av. En virksomhet og ett forretningsmiljø hvor alle ansatte uansett hvilken rolle de har, får være med å påvirke og forme vår fremtid."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec er "global but local" – I den mening at vi er en stor aktør I Scandinavia, og likevel opplever jeg at vi er er veldig lokale. Vi oppleves lokale, og vi jobber lokalt med våre kunder."