Medarbeidersitater


Peter Glüsing, Account Manager

"Alla er like mye verdt – det er ikke noen som er bedre enn andre, ingen er over andre, og alle hjelper hverandre. Despec er et veldig bra sted å være, uansett alder eller hva slags type du er."

Monica Runestam, Nordic Category Manager

"Hos Despec er det høyt under taket, og vi har engasjerte medarbeidere på alle nivåer. Vi har stor fokus på våre kunder og har en jordnær kultur."

Thomas von Wowern, Product Sales Specialist - Print/Print Solutions

"Team-spirit er et begrep som ofte brukes i mange bedrifter. Hos Despec er den virkelig til stede. Uansett faglig nivå, hjelper vi hverandre alltid. Resultatet er at vi fortsetter med være de dedikerte spesialistene som vi er, og samtidig har det gøy på kontoret."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jeg liker at alle ansattegrupper er nær hverandre - både på kontoret og lageret. Ofte stikker konsernsjefen og andre innom lageret og det skaper et godt samarbeid, når du forstår viktigheten av hverandres arbeid."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"Når du møter folk rundt i huset, hilser alle på hverandre. Jeg føler jeg er en del av Despec, på samme måte som som du er en del av en familie, og jeg føler at mitt arbeid er verdt like mye som alle andres."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec er "global but local" – I den mening at vi er en stor aktør I Scandinavia, og likevel opplever jeg at vi er er veldig lokale. Vi oppleves lokale, og vi jobber lokalt med våre kunder."

Mira Pelkonen, Customer Support

"Jag begynte å jobbe på Despecs lager og etter en stund søkte jag en ledig stilling på Customer Support - og fikk den. Jeg er glad for å være en del av en virksomhet hvor det finnes mulighet for vekst og personlig utvikling."