Medarbeidersitater


Peter Glüsing, Account Manager

"Alla er like mye verdt – det er ikke noen som er bedre enn andre, ingen er over andre, og alle hjelper hverandre. Despec er et veldig bra sted å være, uansett alder eller hva slags type du er."

Monica Runestam, Nordic Category Manager

"Hos Despec er det høyt under taket, og vi har engasjerte medarbeidere på alle nivåer. Vi har stor fokus på våre kunder og har en jordnær kultur."

Per Malling Kørvéll, Key Account Manager

"Despec har en størrelse på selskapet som gjør at jeg kan ha innflytelse i forhold til arbeidet mitt, og her er en tilstedeværelse fra alle i selskapet. Det er konstruktive faglige diskusjoner og et samarbeid hvor gode ideer blir delt."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jeg liker at alle ansattegrupper er nær hverandre - både på kontoret og lageret. Ofte stikker konsernsjefen og andre innom lageret og det skaper et godt samarbeid, når du forstår viktigheten av hverandres arbeid."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"Når du møter folk rundt i huset, hilser alle på hverandre. Jeg føler jeg er en del av Despec, på samme måte som som du er en del av en familie, og jeg føler at mitt arbeid er verdt like mye som alle andres."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec er "global but local" – I den mening at vi er en stor aktør I Scandinavia, og likevel opplever jeg at vi er er veldig lokale. Vi oppleves lokale, og vi jobber lokalt med våre kunder."

Mira Pelkonen, Customer Support

"Jag begynte å jobbe på Despecs lager og etter en stund søkte jag en ledig stilling på Customer Support - og fikk den. Jeg er glad for å være en del av en virksomhet hvor det finnes mulighet for vekst og personlig utvikling."