Skap ditt optimale (hjemme)kontor!

Vi tror på en verden hvor du jobber smart og har det bra. Basert på forskning og kunnskap skaper vi innovative løsninger for din optimale arbeidsplass.

Vi tror på en verden hvor du jobber smart og har det bra. Basert på forskning og kunnskap skaper vi innovative løsninger for din optimale arbeidsplass.

Vi tror at optimal arbeidsatferd og en menneskeorientert arbeidsplass øker helse, sikkerhet, komfort og produktivitet for «deg». Med vår filosofi Work Smart - Feel Good ønsker vi å stimulere til optimal arbeidsatferd. Det inkluderer å bytte mellom dynamisk sittende og stående arbeid og å ta pauser for å oppmuntre til fysisk og mental bevegelse. I vårt menneskeorienterte arbeidsmiljø går arbeidsplassdesign og arbeidsatferd hånd i hånd.

 

Det 'du'-orienterte arbeidsmiljøet
I det «du»-orienterte arbeidsmiljøet setter vi personen i sentrum med optimal arbeidsatferd på en optimal arbeidsplass og hensyntagen til miljøfaktorer på arbeidsplassen. Dette gjør vi både på kontoret og i mobile arbeidsmiljøer.
For å skape en verden der du jobber smart og har det bra, realiserer vi dermed vår visjon og misjon, streber etter fortreffelighet og utvider vår posisjon som innovasjonsleder og kunnskapspartner på markedet.

 

  

Nyt produktene våre hele livet

Våre produkter er av høy kvalitet, noe som gjør dem langvarige i daglig bruk. En stor fordel er at kundene våre ikke trenger å bytte ut produktene våre ofte, noe som betyr mindre påvirkning på miljøet vårt. Hvis en del går i stykker har vi ofte reservedeler på lager og de kan enkelt byttes. Vi er så overbevist om kvaliteten på produktene våre at vi har besluttet å endre vår garantipolicy fra den lovpålagte, obligatoriske garantien (2 år) til:

Ikke-elektroniske produkter: Standard 5 år, livstidsgaranti etter registrering

Elektroniske produkter: Standard 3 år, 5 års garanti etter registrering


 

  

  

  

 

Vi har de letteste holderne til din laptop!

Den største fordelen med å bruke et stativ til din laptop er at den fungerer som et løft og plasserer skjermen i en ergonomisk synsvinkel. Med den ideelle visningsvinkelen, avstanden og høyden på den bærbare skjermen, vil du forbedre holdningen, visuell komfort og produktivitet i løpet av arbeidsdagen. For å gjøre det enklere for deg har vi et bredt utvalg av holdere for bærbare datamaskiner. På denne siden finner du alle våre bærbare stativer, slik at du enkelt og raskt kan finne stativet som passer deg!

 

 

 

Unike BakkerElkhuizen-produkter som vi er stolte av!

 

EnergyByLight
Gir deg mer fokus og
bedre ytelse under jobb
og bedre søvn om natten. 

 

 

ErgoSlider
ErgoSlider Plus er en sentral
mus som plasseres foran kroppen
og kan betjenes med begge hender.

 

 

PRF Mouse Wireless
PRF Mouse Wireless er en
vertikal mus, som sikrer
en ergonomisk måte å jobbe på

 

  

 

 

   

 

Kompakte tastaturer

Ikke bare bruk et hvilket som helst tastatur, velg det som passer best for deg. Et godt tastatur er viktig fordi fingrene beveger seg opptil 32 km på et tastatur i løpet av en arbeidsdag (Microsoft, 2003, 7). Vi leverer et bredt utvalg av ergonomiske tastaturer med sikte på å forebygge og avhjelpe langtidsskader samtidig som du forbedrer din komfort, velvære og produktivitet.

 

 

 

 

30 års erfaring!

Erfaring kan ikke kjøpes og den vokser jevnt og trutt. BakkerElkhuizen har nå mer enn 25 års erfaring innen ergonomi,
arbeidsplassdesign og HR-programvare.

 

Deling av kunnskap

Vi synes det er viktig å dele vårt
kunnskap om ergonomi.
Vår kunnskap er åpent tilgjengelig på nett, og du kan delta på ulike webinarer.

  

 

Et personlig råd!

Alle datamaskinbrukere er forskjellige
eller har andre ønsker. Derfor vil du alltid få skreddersydde råd fra våre spesialister.
Bare fordi du fortjener det.