Om CASIO

Læring er tilfredstillende!

Utdanningen har endret seg mye de siste årene. For å klare endringene må lærernes og elevenes behov møtes. De skal støtte, oppmuntre og inspirere hverandre. Derfor blir kunnskapsformidlere mentorer på veien til digitaliseringen. Studentene utvikler myke ferdigheter, kreativitet, kommunikasjon og evne til samarbeid såvel som kristisk tenkning, for å møte en verden av raske endringer.

Vitenskapen former hverdagen og tilbyr uttallige muligheter til å utvikle nåtiden. CASIO er forpliktet til å vekke yrker, motivere studenter og styrke framtidige generasjoner til å realisere sine drømmer. 

 

 

 

Løsningsorientert!

For over 60 år siden lanserte brødrene CASIO den første lommekalkulatoren. Dette motiverte selskapet til å fortsette å utvikle produkter kjennetegnet ved enkelhet, stor nytteverdi og som skaper mye glede. 

Innovative funksjoner og intuitivt brukergrensesnitt gjør CASIOs grafiske kalkulatorer til et uunværlig hjelpemiddel for praktisk matematikkundervisning i klasserommet. Den umiddelbare visualiseringen av resultatene i grafer, tabeller eller diagrammer illustrerer løsningen av matematikkoppgaven, klart og tydelig.


Grafiske kalkulatorer med innovativ fargeskjerm, 3D graf og Python

Innovative funksjoner og intuitivt brukergrensesnitt gjør CASIOs grafiske kalkulatorer er et uunværlig verktøy for praktisk matematikkundervisning i klasserommet. Den umiddelbare visualiseringen av resultatene i grafer, tabeller eller diagrammer illustrerer løsningen av matematikkoppgaven, klart og tydelig.

Kjøp den fysiske kalkulatoren og få 7-års lisens til programvaren ClassPad Learning, inkludert tilgang til appen.

Læs mere

3 i 1 – Det perfekte verktøyet for klasserommet: ClassWiz kalkulator, ClassWiz Emulator og ClassWiz appet

Ikke noe klassrerom er komplett uten en teknisk vitenskapelig kalkulator fra CASIO. Det rene designet, logisk organiserte taster samt et ryddig design gjør klassiske kalkulatorer til den viktigste følgesvennen i matematikktimen. Kontinuerlig utvikling gjennom flere tiår har gitt CASIO det beste merkenavnet i klassen!

Læs mere

Designet møter ergonomien på kontoret!

Uansett om du regner prosent, skatt eller marginer – lomme- bord og kalkulatorer med utskriftsfunksjon fra CASIO leverer alltid raske og nøyaktige resultater. CASIOs kalkulatorer kjennetegnes av stor funkskjonalitet, elegant design og robust konstruksjon. De tilbyr alt du kan ønske deg for å møte hverdagens behov. Ergonomisk layout sikrer feilfri inntasting og tilbyr lesevennlige svar. CASIOs kalkulatorer er en ypperlig investering – prøv selv og bli overbevist!  

Læs mere