CHERRY original


CHERRY-merket ble grunnlagt i 1953 og har utviklet seg til en av verdens ledende produsenter av tastaturer, mus og andre inngangsenheter.
Med over 65 års erfaring fortsetter CHERRY å produsere og innovere produkter som er vakkert designet, holdbare og av høy kvalitet.


 

Original CHERRY-kvalitet er målestokken for inngangsenheter i en rekke applikasjoner. Stasjonære sett, mus, tastaturer, mekaniske MX-brytere og kortleserterminaler er kjernen i CHERRY-merket i dag.

 

CHERRY fokuserer på fire forretningsområder:

  • Kontor og industri
  • Komponenter
  • Spillenheter
  • SikkerhetTil høyre: CHERRY's hovedkvarter i Auerbach, Tyskland (da og nå).

  
CHERRY Keyboards
er toppmoderne, av høyeste kvalitet og veldig holdbare. De kan brukes til spill, kontorarbeid og andre multimedieområder innen IT.
CHERRY Mus
er optimalt plassert i hånden og er et praktisk, nøyaktig og langvarig hjelpeverktøy for spill, kontorbruk og grafisk arbeid.
CHERRY stasjonære sett
er designet for fagfolk som tar hensyn til trådløse standarder, effektivt batteri forbruk samt praktisk og langvarig bruk.Miljø, bærekraft og sikkerhet


Konsekvent beskyttelse av miljøet vårt er et eksplisitt mål for CHERRY og en integrert del av selskapets politikk. CHERRY er stolt over å ha produkter som har mottatt den ettertraktede Blue Angel-sertifiseringen. Blue Angel-sertifiseringen er den fremste miljøetiketten gitt til produkter som overholder høye bærekraftige produksjonsstandarder, lang produktlevetid og en resirkulerbar design. CHERRY har også mottatt det anerkjente GS-sertifikatet, noe som betyr at CHERRY sine produkter oppfyller kvalitets- og sikkerhetskravene som er angitt i den tyske produktsikkerhetsloven.


 
Hold deg oppdatert og ta kontakt med CHERRY: