"Fantastisk design er drevet av fantastiske verdier"

 

dbramante1928 jobber for en bedre verden for fremtidige generasjoner, og de har derfor satt høye standarder for hele sin generasjon; fra produkter og produksjon til emballasje og distribusjon. dbramante1928s skinnprodukter er laget for hånd av fullkornskinn av høy kvalitet som i stedet for å bli et avfallsprodukt får nytt liv som luksuriøst mobil- og datatilbehør. For hvert skinnprodukt som selges, donerer dbramante1928 til sårbare barn og kvinner i Kolkata, India, og støtter lokalt ved å tilby arbeid i sin egen lokale, karbonnøytrale fabrikk - utelukkende drevet av solenergi.

Parallelt med denne linjen tilbyr dbramante1928 også produkter i resirkulerte materialer og kan, som verdens første selskap, utmerke seg med et gjennomsiktig mobildeksel av 100% resirkulert plast - det er de ekstremt stolte av!

For dbramante1928, verdens første klimapositive selskap i sin bransje, er det ingen kompromisser, men bare et løfte om kvalitetsprodukter som ikke belaster miljøet. For deg som ikke vil måtte velge.

Hos Despec finner du alle dbramante1928s produktkategorier.

Les mer

Materialer

Fabrikk

Bærekraft