Bruk en ergonomisk mus!

Med en standardmus er håndleddet helt vridd, dvs. at håndflaten vender nedover. Dette er ikke en naturlig stilling. Når du plasserer håndleddet i "handshake grip"-posisjon, har det inntatt en nøytral stilling. Det er lettere å holde den nøytrale stillingen og samtidig mer behagelig. Og jo mer komfortabel du sitter foran datamaskinen, jo mer produktiv er du.

  

 
Evoluent-portefølje


Evoluent3

Den vertikale musen Evoluent3 er en del av Evoluent-familien og har allerede bevist sine gode egenskaper. 

Evoluent4

En vertikal mus som hjelper deg å jobbe sunt, komfortabelt og produktivt.


Evoluent C

Støtter hånden i en oppreist, nøytral stilling som eliminerer vridning av underarmen.

Evoluent D

Med den vertikale musen Evoluent D får du ergonomi og komfort på et høyere nivå.
  
  

Vi hjelper deg å velge!

Det finnes flere ergonomiske mus som øker komforten ved musebruk. I tillegg reduserer alle artene nedenfor pronasjon, håndleddsekstensjon og ulnardeviasjon i større eller mindre grad. Vi forklarer fire typer ergonomiske mus: vertikal-, sentral-, presisjons- og spesialmus.

  
   

  


Få fem års garanti gratis!

Våre produkter er av høy kvalitet, noe som betyr at de holder lenge i daglig bruk. En stor fordel er at kundene våre ikke trenger å bytte ut produktene våre så ofte, noe som betyr mindre belastning på miljøet. Hvis en del går i stykker, har vi ofte reservedeler på lager som enkelt kan byttes ut. Vi er så overbeviste om kvaliteten på produktene våre at vi har besluttet å endre vår garantipolitikk fra den lovpålagte garantien (2 år) til:

Ikke-Elektronic-produkter:    Standard 5 år, livslang garanti etter registrering
Elektroniske produkter:     Standard 3 år, 5 års garanti etter registrering

  
   


30 års erfaring!

Erfaring kan ikke kjøpes, og den vokser stadig. BakkerElkhuizen har nå mer enn 30 års erfaring innen ergonomi, arbeidsplassutforming og HR-programvare.Deling av kunnskap

Vi synes det er viktig å dele vår kunnskap om ergonomi. Kunnskapen vår er åpent tilgjengelig på nettet, og du kan delta på ulike webinarer.Personlig rådgivning!

Alle databrukere er forskjellige og har ulike ønsker. Derfor får du alltid skreddersydde råd fra våre spesialister. Bare fordi du fortjener det.