Floortex


Floortex, en ledende leverandør av stolunderlag i Europa, ble startet i Storbritannia i 2001. Selskapet tilbyr et unikt utvalg av stolunderlag og produkter for å beskytte gulv, stoler og døråpninger slik at områder med mye trafikk holdes renere og tryggere i lang tid.

Floortex tilbyr et unikt produktutvalg med overlegen kvalitet og verdi

Selskapet produserer stolunderlag og produkter for gulvbeskyttelse ved sin egen fabrikk i Belfast – din garanti for kvalitetsprodukter! Produksjonsanlegget drives av inntil 30 % fornybar energi fra vindkraft, som et ledd av bedriftens miljøvennlige tilnærming.

Siden 2002 har Floortex vært ledende innen innovasjoner i produksjon og markedsføring av produkter for gulvbeskyttelse. Floortex tilbyr et unikt produktutvalg med overlegen kvalitet og verdi, og i tillegg leverer bedriften førsteklasses kundeservice.


Grunner til å velge Floortex: 

 

  • Som den ledende produsenten av overflatebeskyttelsesmatter, er Floortex ansvarlig for innovasjoner, inkludert innføring av polykarbonatstolmatter og inkludering av teknologi som anti mikrobiell og antistatisk i stolmatteområdet.

  • Som en ansvarlig produsent bruker Floortex fornybar energi under produksjonen av stolmattene, inkluderer resirkulert plastinnhold der det er mulig, og sørger for at stolmatteproduktene er resirkulerbare.

  • Floortex stolmatter er testet grundig for å sikre styrke og holdbarhet for å beskytte tepper og harde gulv mot slitasje og skader.

  • I tillegg til å beskytte gulv, gir stolmatter en glatt overflate med ergonomiske fordeler for brukeren.