GBC er spesialister på å produsere lamineringsmaskiner og bindingsmaskiner med høyeste yteevne


GBCs produkter er designet for travle forretningsfolk med mange tidsfrister - menneskene som trenger en feilfri, profesjonell utført jobb hver gang. Målet er at alle kan bruke GBCs moderne og funksjonelle maskiner uansett om det er på skoler, på kontoret eller hjemme. Derfor er maskinene enkle å bruke og pålitelige.

GBC utvikler stadig produktene sine. GBC er verdens eldste lamineringsmerke, som gjentatte ganger har revolusjonert måten vi laminerer på. Blant annet var merket det første i markedet som lanserte en lamineringsmaskin, som bare brukte et minutt på oppvarming og kunne laminere raskere enn noen annen maskin.

GBC har nok en gang revolusjonert laminering med Foton 30 automatisk lamineringsmaskin. Verdens første helautomatiske lamineringsmaskin uten bruk av lamineringslommer - du kan spare opptil 98% av tiden din.

 

 

 

 

 
   

 

Laminering

     

Manuell laminering

Automatisk laminering


Hos Despec får du et utvalg av GBCs store utvalg av manuelle lamineringsmaskiner og lommer. Felles for maskinene er rask oppvarmingstid og at de er lette og raske å bruke. Velg mellom maskiner til hjemmekontoret, for flere brukere eller til profesjonell laminering.


Foton 30 er verdens første helautomatiske lamineringsmaskin. Maskinen har et revolusjonerende kassettsystem som betyr at lamineringslommene er blitt overflødige. Maskinen kan ta 30 ark av gangen og laminerer automatisk - den perfekte maskinen hvis du laminerer ofte.


bindingSpiralbinding CombBind (plast)

CombBind ringbinding er et av de mest brukervennlige bindingssystemene på markedet i dag. Alle maskinene forenkler prosessen og gir et profesjonelt resultat. Ringbindingen gjør det mulig å fjerne eller legge til dokumenter i bindingen - det ikke bli lettere å binde.Spiralbinding Wirebind (metall)

WireBind bindemaskiner kan brukes til store og små oppgaver. Maskinen er designet for å forhindre at dokumentet kan endres etter at det er bundet. Maskinene gir en fin og stilig finish til det endelige resultatet. Maskinene brukes med GBCs metallspiraler.Limbinding

Med en limbindemaskin fra GBC kan du med fordel binde store dokumenter. Maskinen tar opptil 400 ark papir i et smart deksel som beskytter, fremhever og samler arbeidet ditt. Maskinene er perfekte for kontorer med høye volum.

 

Skriv ut dine egne skilt


Nå kan du skrive ut dine egne skilt. Velg blant en mengde ikoner – se hele utvalget her. Legg til tekst, trykk og laminat.