Hombli er et nederlandsk merke som handler om å skape en smarthusopplevelse for alle. De mener at det skal være enkelt og og at det skal være en lav terskel for å gjøre et hjem om til et smarthus. Derfor kan hvert av produktene deres enkelt installeres, kontrolleres og automatiseres. Enten du bare vil ha smarte lys eller et helautomatisk smarthus, er det enkelt gjort med Hombli.

Hombli-produktene tilbyr en brukervennlig og rimelig måte å gjøre hjemmet ditt smartere på, du trenger bare et smarttelefon- og WiFi-nettverk. Alle produktene kan kobles direkte til WiFi-hjemmenettverket ditt med mobilappen, uten å trenge ekstra tilbehør som en hub eller bridge.

Hombli ønsker å øke folks velvære hjemme på et sosialt, mentalt og fysisk nivå. Gjennom produkter som fokuserer på helse og som skaper en avslappende atmosfære, blir hjemmet det perfekte stedet å slappe av etter en travel dag.


Full kontroll med Hombli App

Med Hombli Smart Life -appen kan du fjernstyre smartenhetene dine fra hvor som helst i verden på din iOS- eller Android -smarttelefon. Med mobilappen kan du enkelt konfigurere scener og automatiseringer for smarte enheter, apparater eller hele ditt smarte hjem.

Drevet av Tuya

Alle Hombli -produkter drives av Tuya Smart, den ledende IoT -plattformen i verden. Dette betyr at produkter og mobilapper drar nytte av en svært sikker og pålitelig skytjeneste og er kompatible med alle smarthusmerker som støtter Tuya.