På denne siden får du som Despec-kunde tilgang til salgsverktøy og kampanjer fra HP. I tillegg finner du også nyttig informasjon om HPs fokus på miljø og mye mer.

Riktig god fornøjelse!

 

   

HP selektiv distribusjon

Kjære kunde, vi vil informere deg om at fra og med 1. november 2022 introduserte HP selektiv distribusjon av alle HP-produkter og -tjenester! For Despec og andre HP-distributører betyr dette at alle som kjøper eller ønsker å kjøpe HP-produkter for videresalg må registrere seg for å bli "HP Authorized Partner". Hvis du ikke allerede er en registrert HP-partner, kan du registrere deg direkte via lenken nedenfor. Gjennom "Selective Partner" vil HP sikre at HP-produkter kun selges og kjøpes gjennom autoriserte HP-partnere og dermed beskytte merket mot ulovlig håndtering og garantere at HPs produktkvalitet er beskyttet.

Hvis du ikke allerede er en registrert HP-partner, kan du registrere deg direkte her 

  

 

  

 

  

 

  


 
HPs mest bærekraftige blekkpatron for skriveren din

HP EvoMore originale blekkpatroner, som kombinerer den samme legendariske kvaliteten med mer bærekraftige funksjoner, leverer dobbelt så mange sider med et lavere karbonfotavtrykk, kan resirkuleres på en enkel og kostnadsfri måte og bidrar til å restaurere skogområder gjennom EvoMore Community.

Emballasje
Esken er laget av minst 90 % resirkulerte fibre og er 100 % resirkulerbar. Vi bruker fiberbaserte materialer fra resirkulerte kilder slik at de kan kastes i vanlige søppeldunker for resirkulering.

Patroner
Laget av resirkulerte og resirkulerbare materialer. HP resirkulerer brukte HP EvoMore-patroner du returnerer kostnadsfritt, og lager nye. Dette reduserer forbruket av fossilt brennstoff i plast.

Les mer her ►

  

 

 

 

 

HP Business Partner-programmer

Få mest mulig ut av HPs fordeler ved å være en HP Business Partner. Despec hjelper deg på vei, selv om du for øyeblikket ikke er registrert hos HP. Kontakt din Despec-selger i dag. HP tilbyr ulike partnernivåer basert på fokus, inntekter og produktkunnskap. Despec hjelper deg på vei, selv om du for øyeblikket ikke er registrert hos HP.

Ta gjerne kontakt med din lokale Despec Account Manager for mer informasjon.

Se mer her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OfficeJet Pro-skrivere

Si hei til den profesjonelle blekkskriveren for din voksende virksomhet.
Skriv enkelt ut alt fra notater til presentasjoner med en skriver som er
utviklet for å hjelpe deg med å lykkes i arbeidet ditt.

Les mer her ►

 

 

 

 

 

 

  


Kampagnepriser: HP printere

Kampanjepriser på skrivere.

Les mer  

  

  


HP papir

Oppdag en verden av muligheter med HP-papir.
HP har et bredt utvalg av papir som er unikt designet, ansvarlig produsert og gir pålitelige resultater av høyeste kvalitet. 

Les mer ► 

  

  


HPs kommersielle garanti

Her kan du lese mer om HPs kommersielle garanti. Hvordan det fungerer og hvilke muligheter
man har som forbruker.

Les mer  

  

 

Finn den riktige rekvisitaen

Last ned den nyeste PDF-en fra HP med rekvisita og skrivermatch her. Du er også velkommen til å bruke vår egen spesialutviklede Ink & Toner guide. 

Se mer her ►

 

 
 

Returner brukte skriverkassetter

Som HP Planet Partner kan du ta vare på miljøet ved å returnere brukte, originale blekk- og tonerkassetter for resirkulering.

Se mer her   HP-skrivere

Hvis du ser etter en spesifikk HP-skriver, men trenger hjelp, kan du bruke HPs "produktfinner".


Se mer her
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennesker fortjener respekt og muligheter

Vi streber etter å opprettholde samtalen om inkludering og tilhørighet – og vi har forpliktet oss til å gjøre en forskjell både på og utenfor arbeidsplassen.
I en verden som vokser og utvikler seg hver dag, skaper HP teknologi som gjør livet bedre for alle, overalt. HPs innovasjon stammer fra et team av individer som hver samarbeider og bidrar med sine egne perspektiver, kunnskap og erfaring for å fremme måten verden fungerer og lever på. Fra våre tidligste dager har vi erkjent at å fange og utnytte ulike synspunkter forbedrer produktene og tjenestene våre – og virksomheten vår som helhet. 

Les mer 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valgene dine endrer ting

Resirkuler blekk- og tonerforbruksvarer fra HP med HP Planet Partners slik at de blir nye produkter og ikke havner i havet eller deponiet. HP har brukt resirkulerte mer enn 5,8 milliarder plastflasker til å produsere nye originale HP-blekkpatroner. 

Les mer ►

 

 

 

 


The Go Beyond Learning Center

Go Beyond Learning Center inneholder ulike ressurser om bærekraft innenfor våre hovedfokusområder: Klimahandling, Digital rettferdighet og menneske-rettigheter.

Les mer ►

 

 

 


Digital likestilling

Morgendagens talsmenn for endring blir bedre i dag.
Vi bidrar til å skape muligheter med HP LIFE og mange andre utdanningstiltak.  


Les mer ►

 

 

 


Restaurering av skog

HP slutter seg til Jane's Green Hope,
et initiativ fra Jane Goodall Institute i samarbeid med Arbor Day Foundation for å plante, beskytte og gjenopprette jordens skoger. 

Les mer ►

 

 

 


Klimatiltak

Alt utgjør en forskjell. Vi har et oppdrag om å redusere vår påvirkning gjennom hele verdikjeden vår. Våre klimahandlingsmål inkluderer å oppnå klimagassnøytralitet (GHG) innen 2040. 

Les mer ►