Velkommen til vår HP microsite


På denne siden får du som Despec sin kunde adgang til salgsverktøy og kampanjer fra HP. Utover dette finnes også nyttig informasjon som gjelder HPs fokus på miljø og mye annet. Riktig god fornøyelse!

 


Kampanjepriser: HP printere

Her finner du en oversikt over de printere, som nå vi nå har til kampanjepris. 


HP papir

Oppdag en verden av valgmuligheter med HP-papir. HP har et bredt spekter av papirer som er unikt utformet, ansvarlig produsert og leverer pålitelige resultater av beste kvalitet.

 


Selektiv distribusjon fra HP


Fra og med 1. november 2022 vil HP introdusere selektiv distribusjon av alle HP-produkter og tjenester!

For Despec og andre HP-distributører betyr dette at alle som kjøper eller vil kjøpe HP-produkter for videresalg, må registrere seg for å bli en "HP-autorisert partner".

HP vil sikre, gjennom "Selective Partner", at HP-produkter kun selges og kjøpes gjennom autoriserte HP-partnere, og dermed beskytte varemerket mot ulovlig håndtering og garantere at HPs produktkvalitet er beskyttet..


Hvis du ikke allerede er en HP-partner registrert, kan du registrere deg direkte her.

 Finn riktig tilbehør

Som kunde er du velkommen til å bruke vår Ink & Toner guide, hvor du enkelt kan finne de riktige forbruksartiklene.


Returner brukte blekkpatroner

Som HP Planet Partner kan du ta vare på miljøet ved å returnere brukte, originale blekkpatroner og tonerkassetter for resirkulering.HP printere

Leter du etter en bestemt HP printer, men har brukt for hjelp, kan du med fordel bruke HPs "product finder".
Kampanjepriser: Offisielle HP kampanjer

Her finner du de offisielle kampanjer, som akkurat nå er aktuelle hos HP.
Indoor Air Quality (IAQ)

Du tenker kanskje ikke så mye på kontorets luftkvalitet – men det gjør HP. HP designer og tester innendørs luftkvaliteten (IAQ) til hjemme-/kontorskrivere og -rekvisita for å møte eco-label utslippsstandarder.
HP Partnerprogrammer

Det finnes et HP partner-program som passer alle forhandleres størrelse. Et solid, globalt partnerprogram tilpasset den kundedrevne digitale tidsalder. Finn det nivået som passer best til din bedrift der dere er i dag, og fortsett din vekst sammen med HP.

Business Partner er en generell HP status, mens Synergy, Power og Power Services partnere inngår i HPs Amplify Partnerprogram under hvert av de tre HP forretingsområder: PC, Print og Supplies. Belønning til partnere er basert på resultater, samarbeid og ferdigheter. Spesialist status kan oppnås innen de ulke spesialiserings områdene (Services, RPOS, Workstations, LFP, 3D Printing).

Despec hjelper deg på vei, også hvis du ikke på nåværende tidspunkt er opprettet hos HP. Kontakt din Despec selger allerede i dag.

 Sikkerhetsdatablader (SDS)

Informasjon om materialsikkerhet som fysiske, kjemiske og toksikologiske egenskaper, forskrifter, håndteringsanbefalinger1,2Miljømerkinger

Kvalifikasjoner som gjenkjenner vår design og teknologiske innovasjoner, inkludert ENERGY STAR®, EPEAT, Blue Angel, ISO 14001Miljøerklæringer

Miljøinformasjon for spesifikke produkter som kreves av spesifikke forskrifter og land.Dokumenter og rapporter

Få tilgang til verdifull informasjon og rapporter om HPs fokusområder, noe som forbedrer din evne til å markedsføre HPs produkter videre.