Leitz produkter

Alt du trenger av kontorrekvisita og maskiner til kontoret og på farten!

Leitz er et av de ledende merkene innen kontorrekvisita av høyeste kvalitet. Firmaets fokus har alltid vært på å utvikle og designe produkter til kontoret med sikte på å gjøre hverdagen enklere.

Leitz historie begynner i 1871 i Tyskland, der Louis Leitz grunnla Leitz. Allerede fra begynnelsen lå fokuset på design, funksjonalitet og utvikling. Frem til i dag er den tyske arven fremdeles tydelig i alle Leitz' produkter, som er designet for å fungere optimalt igjen og igjen.

Leitz leter hele tiden etter måter å optimalisere produktene sine på, noe som gjør det enklere for brukerne å bruke hverdagen. Designet er vakkert, intelligent, moderne, individuelt og fokusert på mobilitet - perfekt for moderne brukere.

Både produktene og selskapet har utviklet seg mye siden 1871. I dag er Leitz  en del av Acco Group - en verdensaktør innen kontorrekvisita. Produktene er fremdeles innovative og funksjonelle - og med et bredt spekter av kontorrekvisita og kontormaskiner er det noe for enhver smak.

I dag står Leitz for holdbare, brukervennlige designprodukter som Leitz WOW, Leitz iLAM og Leitz IQ til den moderne arbeidsplassen.


Utforsk det store Leitz universerset!

Her finner du permer, blokker, stiftemaskiner, oppbevaringsbokser, forskjellige mapper, kontormaskiner, skriveunderlag med mer. Bla ned til bunnen av siden og se våre mange produktkategorier for Leitz.