Mousetrapper - the wellness mouse

Mousetrapper er en svensk oppfinnelse! En ergonomisk mus som kan forhindre belastningsskader som oppstår ved gjentatte bevegelser. I 25 år har Mousetrapper utviklet smarte løsninger som hjelper folk å bekjempe smerte.

Hvorfor bruke en Mousetrapper?

Mousetrapper er et ergonomisk alternativ til en tradisjonell mus, som forhindrer belastningsskader og andre problemer som kan oppstå når du jobber ved en datamaskin.

Mousetrapper er plassert sentralt foran tastaturet, noe som oppfordrer til en ergomisk sunn stilling. Dette hjelper deg å unngå belastningsskader, og lindrer smerter hvis det allerede har oppstått en skade. Mousetrapper eliminerer også behovet for å strekke armen for å rekke musen, slik du gjør med en vanlig mus. De brede, polstrede håndleddstøttene lindrer også belastningen på nakken, skuldrene, armene og håndleddet.


Om Mousetrapper

Mousetrapper har utviklet ergonomiske enheter i mer enn 25 år. Siden begynnelsen har produktene blitt designet, utviklet og produsert i Sverige. Mousetrappers oppdrag er å bekjempe smerte - de vil ikke at noen skal føle smerte på grunn av en feil arbeidsstilling ved musen.

Mousetrapper-følelsen og MT Keys

Ved å plassere indeks-, mellom- og ringfingrene på kontroll platen, kan du kontrollere markøren med enkle bevegelser. Programvaren MT Keys lar deg tilpasse Mousetrapper etter dine behov. Med MT Keys kan du velge hvilke funksjoner de programmerbare knappene skal ha. Tildel de mest brukte kommandoene til disse knappene, og jobb mer effektivt!


Mousetrapper Advance 2.0

 

mousetrapper alpha

mousetrapper prime