Nobo handler om ideer - og om å huske å notere og implementere dem


Som et markedsledende merke innen visuelle kommunikasjonsmidler for forretningsmøter, handler Nobo om å skape ideer, notere og implementere dem. Vi ønsker å hjelpe deg med å lage de beste møtene og få deg til å bruke tiden din etter beste mulig tid med førsteklasses whiteboardtavler, flippover, blokker, penner og et bredt spekter av andre kontorprodukter.


WHITEBOARDS


Visuelle kommunikasjonsverktøy har utviklet seg mye de siste årene, så i dag kan vi tilby moderne løsninger som passer med design og interiør på en moderne arbeidsplass. Med en oppslagstavle fra Nobo er du garantert et stilig, designsikkert produkt av høy kvalitet. Nobo har flere forskjellige whiteboard serier, som sikrer noe for alle behov.

Med Impression Pro- Whiteboards får du en slank ramme og braketten pent skjult bak tavlen. Tavlene er tilgjengelige i standardformat eller widescreen-format. Premium Plus- Whiteboards har en tradisjonell montering gjennom hjørnene og er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å maksimere skriveplassen. Essence-serien er emaljerte magnetiske whiteboards med anodisert aluminiumsramme. Den emaljerte magnetiske tavleoverflaten gir uovertruffen holdbarhet og holdbarhet ved hyppig bruk. Til slutt er det Vendbare Mobile Whiteboards som kommer med romslige pennbrett plassert under tavlene.

 GLASSTAVLER


En glasstavle i en stilig design og dry-wipe overflate er et utmerket notatverktøy. Den magnetiske og rammeløse whiteboard med glassoverflate med dry-wipe gir høyest motstand mot blekkflekker og riper.
Ganske enkelt; skriv, tørk av og start på nytt. 


 


FLIPPOVERS


For å lage en rask oversikt for et møte eller som et godt idédugnadsverktøy, er flippover en veldig god løsning. Nobo tilbyr modeller med hjul og faste ben, samt med uttrekkbare forlengelsesarmer, slik at du fritt kan finne den løsningen som passer best til dine behov.


 


SKIFTERAMMER


En veggmontert skiftramme for sikker visning av plakater, skilt og informasjon. Den smarte aluminiumsklikkrammen gir en profesjonell finish samt rask og enkel innholdsmodifisering. Denne stabile og sikre skiltholderen har en rygg som festes til veggen ved hjelp av hjørnemontering, og det beskyttende antirefleksglasset er lett å tørke av.

 


OPPSLAGSSKAP


Magnetisk, låsbart oppslagsskap med hengslet glassdør og sidelås.
Komplett med moderne, stilig aluminiumsramme, som er veggmontert gjennom hjørnene. Magnetisk oppslagstavleoverflate for sikker visning av oppslag. Oppslagsskapene er tilgjengelige for innendørs eller utendørs bruk.


 


SKRIVEBORDSTAVLER


Mangler man plassen til en veggmontert whiteboard, kan skrivebordstavler være et flott alternativ. Tavlene er bærbare og kan dermed enkelt flyttes rundt. De stilige designene passer inn i ethvert kontormiljø og gjør det enkelt å skrive raske notater og meldinger.TILBEHØR


Hos Despec har vi et bredt utvalg av tilbehør fra Nobo. Du finner for eksempel Startsett og tilbehørssett, som inneholder alt du trenger for å bruke og vedlikeholde din whiteboard.

Du vil også finne et bredt utvalg av Merkepenner- perfekt for bruk i skoler, kontor og hjemmekontor. Hvis det er Magneter du trenger, finner du også et bredt utvalg av dem i mange vakre farger og Rengjøringsprodukter, som er et uunnværlig tilbehør når du er eier av en whiteboard.

Se hele utvalget på webshop, hvor du også finner mange flere tilbehørsprodukter fra Nobo.