Nobo handler om ideer - og om å huske å notere og implementere dem


Som et markedsledende merke innen visuelle kommunikasjonsmidler for forretningsmøter, handler Nobo om å skape ideer, notere og implementere dem. Vi ønsker å hjelpe deg med å lage de beste møtene og få deg til å bruke tiden din etter beste mulig tid med førsteklasses whiteboardtavler, flippover, blokker, penner og et bredt spekter av andre kontorprodukter.


WHITEBOARDS


Visuelle kommunikasjonsverktøy har utviklet seg mye de siste årene, så i dag kan vi tilby moderne løsninger som passer med design og interiør på en moderne arbeidsplass.
Med en oppslagstavle fra Nobo er du garantert et stilig, designsikkert produkt av høy kvalitet. Nobo har flere forskjellige whiteboard serier, som sikrer noe for alle behov.

Med Impression Pro- Whiteboards får du en slank ramme og braketten pent skjult bak tavlen. Tavlene er tilgjengelige i standardformat eller widescreen-format. Premium Plus- Whiteboards har en tradisjonell montering gjennom hjørnene og er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å maksimere skriveplassen. Essence-serien er emaljerte magnetiske whiteboards med anodisert aluminiumsramme. Den emaljerte magnetiske tavleoverflaten gir uovertruffen holdbarhet og holdbarhet ved hyppig bruk. Til slutt er det Vendbare Mobile Whiteboards som kommer med romslige pennbrett plassert under tavlene.

 GLASSTAVLER


En glasstavle i en stilig design og dry-wipe overflate er et utmerket notatverktøy.
Den magnetiske og rammeløse whiteboard med glassoverflate
med dry-wipe gir høyest motstand mot blekkflekker og riper.
Ganske enkelt; skriv, tørk av og start på nytt. 


 


FLIPPOVERS


For å lage en rask oversikt for et møte eller som et godt idédugnadsverktøy, er flippover en veldig god løsning. Nobo tilbyr modeller med hjul og faste ben, samt med uttrekkbare forlengelsesarmer, slik at du fritt kan finne den løsningen som passer best til dine behov.


 

PLAKATRAMMER


Vegghengte plakatrammer med aluminiums rammer.
De 4 rammesidene klikkes opp, antirefleksglasset tas ut, innhold skiftes, settes på med glasset igjen og ramme klikkes inn. Festes til veggen med hjørneskruer, og hjørnekapper gir en fin finish. Rammene er også tilgjengelige som klikkrammer.
Igjen, plakatrammer med lavprofil klikkramme og ubrutte hjørner. Bare fjern frontrammen, bytt ut innholdet og flytt fronten med et enkelt trykk/klikk. Bakrammen festes til veggen med hjørneskruer.

 

INFORMASJONS-RAMMER

Selvklebende rammer med magnetisk lukking.

Med magnetstripe nederst på rammene, som gjør det enkelt og raskt å endre innhold og holde sidene sikkert på plass.

De fester seg sikkert til flate overflater i enten stående
eller liggende retning med sin selvklebende bakside,
og det klare, matte dekselet beskytter
innholdet under og kan tørkes rent.

 

 

OPPSLAGSSKAP


Magnetisk, låsbart oppslagsskap med hengslet
glassdør og sidelås.

Komplett med moderne, stilig aluminiumsramme,
som er veggmontert gjennom hjørnene.

Magnetisk oppslagstavleoverflate for
sikker visning av oppslag.

Oppslagsskapene er tilgjengelige for
innendørs eller utendørs bruk. 


 

 


SKRIVEBORDSTAVLER


Mangler man plassen til en veggmontert whiteboard, kan skrivebordstavler være et flott alternativ. Tavlene er bærbare og kan dermed enkelt flyttes rundt. De stilige designene passer inn i ethvert kontormiljø og gjør det enkelt å skrive raske notater og meldinger.TILBEHØR


Hos Despec har vi et bredt utvalg av tilbehør fra Nobo. Du finner for eksempel Startsett og tilbehørssett, som inneholder alt du trenger for å bruke og vedlikeholde din whiteboard.

Du vil også finne et bredt utvalg av Merkepenner- perfekt for bruk i skoler, kontor og hjemmekontor. Hvis det er Magneter du trenger, finner du også et bredt utvalg av dem i mange vakre farger og Rengjøringsprodukter, som er et uunnværlig tilbehør når du er eier av en whiteboard.

Se hele utvalget på webshop, hvor du også finner mange flere tilbehørsprodukter fra Nobo.