OKI står som pionerer innen innovative utskriftsteknologier som digital LED og skarpe HD-farger. Dette betyr at porteføljen av prisvinnende produkter og løsninger gir bedrifter muligheter til å oppnå kvalitetstrykk innen visuell kommunikasjon og budsjettfleksibilitet. 

 

  

 

Løsninger som oppfyller
dine spesifikke behov

OKI tilbyr et konsentrert utvalg av produktive utskriftsløsninger for profesjonelle
– uavhengig av om trykksaken er til eget bruk eller tilbys andre virksomheter.


Fang kundenes oppmerksomhet med trykk på allsidige medier! Fra ferdigkuttede medier som små prislapper og personlig emballasje til 1,3 meters bannere, flyttbare gulvklistremerker og vindusgrafikk. OKIs skrivere kan til og med skrive ut på vanntette og UV-bestandige medier, og opprettholde en profesjonell finish. 

 

 

 

 


   

  

 

  

 

OKIs mange løsninger​

  • Skriv ut etiketter på din måte
    Robuste A4-skrivere
    Markedsledende A3-skrivere
    Kompakt og allsidig
    Skriv ut – Kopier – Skann – Faks

Se video her 

 

  

 

 

 

 

 

Imponer kundene dine med 5 farger

For produkt- og emballasjeetiketter kan du oppfylle alle kundenes behov for etikettutskrift internt til profesjonelle standarder.

Utskrift på forespørsel, korte eller lange serier av tilpassede etiketter.

Med den hvite toneren har brukerne den ekstra fordelen av å skrive ut på transparente eller fargede etikettmedier, som OKIs skrivere med 5 farger (CMYK+hvit) kan levere.

   

 

 

 

 

 

Tonere / forbruksartikler

Les mer om OKIs forbruksartikler

Se tonere 

 

  

Etiketter og merking 

OKIs Pro10-serie produserer ekstremt holdbare etiketter av høy kvalitet, egnet for krevende kommersielle formål.

Våre etikettskrivere er kostnadseffektive og kan håndtere enhver jobb, enten det er 1 eller 10 000 rull-til-rull-etiketter.

Les mer her 

 

  

Produksjon og pakking

La de store produksjonsmaskinene dine håndtere de store produksjonsjobbene, samtidig som du kan dra nytte av den økende etterspørselen etter høyprofitt, små opplag tilpasset utskrift. Pro9000-serien leverer høykvalitets farge- utskrifter på et bredt spekter av medier.

Les mer her 

 

  

Overføringstrykk 

Opplev et helt nytt nivå av personalisering og fleksibilitet for bedriften din innen transfertrykk – enten det er tekstiler, tilbehør eller reklame- artikler.
Unik for OKI er den hvite fargen, som sikrer kvalitetstrykk på alle farger.

Les mer her 

 

  

Visuell kommunikasjon 

Spar tid og penger. Skriv ut dine egne plakater, lange bannere, vannavstøtende skilt, klistremerker og mer. De nyeste OKI A3 fargeskriverne kan håndtere en utrolig mengde av bedriftens utskrifts- behov, på forespørsel og uten minimums- mengder.

Les mer her