Optapad, Caring Ergonomics.Optapad Nordic AB er et svensk selskap som produserer og selger ergonomiske produkter. Optapad brenner for å utvikle, produsere og selge produkter som bidrar til å skape en bedre, finere og fremfor alt mer ergonomisk arbeidsplass.

Mange av oss sitter i timevis foran PC-en, og belastningsskader som stiv rygg og musearm har blitt et stort problem for mange. Løsningen på problemene er ofte lett tilgjengelig. Det dreier seg gjerne om å ha en variert arbeidsstilling og unngå sittestillinger som belaster kroppen unødvendig.

Bruk Optapad for å unngå musearm, tennisalbue og karpaltunnelsyndrom

Optapad har produkter som egner seg for bruk på arbeidsplassen så vel som på hjemmekontoret, og fellesnevneren er alltid at produktet skal bidra til å skape et bedre og mer bærekraftig arbeidsmiljø. Optapad sitt mål er å levere beste kvalitet til en god pris. Optapad sine egenproduserte produkter er den ergonomiske, sentrerte Optapad-musen, med tilhørende kablet eller trådløst tastatur. OPTAPAD® er en ny type ergonomisk mus som kombinerer optisk teknologi med ergonomisk design. Den har en touchpad av glass som vi kjenner igjen fra smarttelefoner og nettbrett, og som gjør håndteringen lett og naturlig. Med vingeformede håndleddstøtter og et sentrert arbeidsområde forebygger og avhjelper Optapad muskelspenninger, smerter og verking i skuldre og nakke.

Takket være den ergonomiske utformingen får du en god arbeidsstilling og et naturlig bevegelsesmønster.

En del av de øvrige produktene Optapad selger, har andre produsenter, som alle er nøye utvalgt med høy standarder når det gjelder kvalitet, innovasjonsgrad og miljøhensyn.  Særlig aktuelle blant slike produkter er nå det bærbare heve-senke bordet Get Up Desk og balansebrettet Gymba.