Polar

Polar har vært blant markedslederne innen teknologiske innovasjoner og pulsmålere siden de startet i 1977. Polar er kjent for sitt utvalg av fitness trackers av forskjellige typer som kan imøtekomme kundenes individuelle behov. Dette er et område som Polar har optimalisert og utviklet siden 1977. De fokuserer på produkter som gjør det mulig for brukeren å prestere på sitt beste på treningen og dermed kunne oppnå sine mål med treningen. Dette er resultatet av en kombinert ekspertise innen sport, fysiologi og elektronikk, sammen med en dyp forståelse av kundenes behov.

Polar fitness trackers omdanner treningsdata til personlig veiledning for treningen din - også kjent som Polar Smart Coaching. Smart Coaching kjenner brukeren og hjelper til med å finne en balanse mellom trening og restitusjon, slik at du oppnår fremgang i treningen og samtidig når målene dine.

Med Polar fitness trackers omfavner du et bredt kundesegment, siden du kan imøtekomme alt fra den seriøse utøveren til kunden som ønsker en sunnere livsstil. Polar sørger for kvalitetsprodukter og tidløs design.


Polar Smart Coaching

Bli bedre kjent med Polar


Se videoene nedenfor og bli kjent med noen av Polar sine produkter samt deres unike egenskaper