Rexel makuleringsmaskiner

Rexel er det ledende merket når det kommer til makuleringsmaskiner. Med et stort utvalg manuelle og automatiske makuleringsmaskiner finner du garantert en modell for ethvert behov, enten du vil makulere 3 ark eller 750 ark om gangen. Trenger du en makuleringsmaskin til et stort kontor? Eller en makuleringsmaskin for hjemmebruk? Er du usikker på hvilken modell eller størrelse du skal velge, finner du råd og veiledning på denne siden.


Skal du velge en manuell eller automatisk makuleringsmaskin?

Om du skal velge en automatisk eller manuell makuleringsmaskin avhenger av en rekke faktorer – for eksempel hvor raskt makuleringen skal foregå og om du ønsker praktisk kontroll over makuleringen. Generelt gir makuleringsmaskiner med høy kapasitet raskere makulering.

 

 

Manuell mating

I prinsippet er manuell makulering fortsatt automatisk, da maskinen gjør jobben. Men du må fortsatt sette inn dokumentene noen få om gangen, i motsetning til en makuleringsmaskin for automatisk mating. Skal du bare makulere noen få papirer om gangen, kan en manuell makuleringsmaskin være en god løsning.

 

Automatisk mating

En automatisk makuleringsmaskin sørger for at alle dokumenter makuleres på en gang, i stedet for å måtte mate papiret manuelt. Man kan spare opptil 98 % av tiden ved å bruke automatisk dokumentmakulator.

 

Tilbehør

For å vedlikeholde makuleringsmaskinen og sikre at den fortsetter å yte på topp, bør olje brukes regelmessig. Eller omtrent annenhver gang du tømmer beholderen. De fleste Rexel makuleringsmaskiner bruker oljeark, som kan kjøpes i pakker på 12 eller 20. Noen maskiner krever også poser.