Rexel - det smarte valget


Rexel ble grunnlagt i 1939 i Storbritannia. Opprinnelig var det typiske kontorprodukter som ble solgt, men i dag er fokuset på kontormaskiner: skjæremaskiner og makuleringsmaskiner. Rexel lager innovative og nyttige produkter som skaper verdier for brukeren - hver eneste dag.Auto feed makuleringsmaskiner


Makuleringsmaskiner for autofeed er praktiske fordi de kan makulere store bunker med papir på en gang. De har vanligvis en høyere arkkapasitet og er tidsbesparende, fordi de kan makulere flere ark om gangen og man ikke trenger å stå ved makuleringsmaskinen og mate den med papir litt etter litt. Bare legg inn arkene og lukk igjen - maskinen gjør resten.

     
                      

 


Manuelle makuleringsmaskiner

Manuelle makuleringsmaskiner er det ideelle valget for hjemmekontorer, små og mellomstore bedrifter så vel som privatpersoner. Makuleringsmaskinen kan brukes til å destruere papirer med sensitiv informasjon som HLR-numre, bankinformasjon osv. En manuell makuleringsmaskin hjelper også til å overholde europeisk GDPR-lovgivning.

Rexel Momentum


Momentum-modellene tilbyr lange driftstider og et sikkerhetsnivå mellom P3 (sensitive data som adresser) og P5 (fortrolige personlige, økonomiske og strategiske dokumenter.

Rexel Mercury


Mercury-modellene er perfekte for kontorer med opptil 10 brukere. Med et sikkerhetsnivå på P4 (kontoutskrifter og konfidensielle forretningsdokumenter), passer de for de fleste selskaper.

Rexel Alpha / Style


Alpha- og Style-modellene er det riktige valget for mindre kontorer eller hjemmekontoret, hvor man ikke makulerer så mange dokumenter av gangen.


Skjæremaskiner


Rexel har skjæremaskiner for alle behov - fra kreative fagpersoner til hjemmekontoret. Felles for maskinene er at de er enkle å bruke og gir et optimalt resultat.

 


SmartCut  skjæremaskiner

SmartCut-seriens skjæremaskiner er designet for kreativt og profesjonell bruk. 4-i-1-maskinen kan brukes til å lage kart, brosjyrer og mye mer.

 


ClassicCut skjæremaskiner

Maskinene fra ClassicCut er til bruk på skrivebordet eller på hjemme-kontoret. De er effektive, trygge og enkle å bruke.