Rollei – tripods, filter og blitz

For mange er Rollei synonymt med det banebrytende roll-filmkameraet, Rolleiflex.

Rask fremover i nesten et århundre og i dag har Rollei utviklet seg til et globalt merke med et stort utvalg av kameraprodukter og fototilbehør.

Enten du er en hobby- eller profesjonell fotograf, er Rollei der for å sikre at du får det beste ut av kamerautstyret ditt. Rollei stativ, filtre og flash-enheter er bare noen få av det store utvalget av tilgjengelige produkter som vil hjelpe enhver ivrig fotograf til å gjøre nettopp det.

Det store utvalget av Rollei stativ er din sørger for at du finner alt du trenger på ett sted. Rollei City Trip Travels er din perfekte følgesvenn for å utforske severdighetene eller ta bilder fra en lav høyde når du vil ha noe bærbart og lett.

For profesjonell fotografering hvor stabilitet er viktig, vil Rollei Lion Rock-serien aldri slutte å imponere. Med 11 lag med karbon og 90 grader titan spikes, er dette Rollei mest solide stativ ennå. Uansett hvilket stativ du trenger og budsjett, har Rollei den rette løsningen for deg.

Mange fotografer liker å bruke lange eksponeringer, men sliter ofte med å holde detaljene riktig eksponert over hele bildet, med mindre de bruker filtre. Rollei-filtre er laget av det robuste og slitesterke Gorilla® Glasset, og sammen med den spesielle Luminance Coating er de ripefaste med ekstremt høy gjengivelse. Velg mellom skru-inn runde filtre, eller velg Rollei's Pro Square-filtre som også er tilgjengelige med et uknuselig belegg som gjør skade ved små ulykker en ting fra fortiden.

Nå kan du også ta med deg fotostudioet utenfor. Rollei er HS Freeze 6 studio blitz, med synkronisering med høy hastighet på opptil 1/8000 sekunder, og et batteri som varer hele dagen, er det ideelle tillegget når du vil ta bilder på stedet. Ekstremt bærbar, kraftig og værbestandig, gir dette praktiske settet enda mer fotografisk kreativitet.

På Rollei er vi stolte over at vi er i stand til å tilby det aller beste i kvalitet for den kresne fotografen. Vår fortid skaper også vår fremtid, og vi ser frem til å vokse sammen med alle våre fremtidige fotografer i løpet av de neste 100 årene.