Reis deg opp og stå! Øk din sunne arbeidsglede med Steppie

Med en "Steppie" er det mulig å stå mye lenger ved ditt heve- / senkebord.

 

Steppie gir en sunnere hverdag på kontoret

Digitalisering har gjort at vi ikke trenger å flytte oss fra PC-en, noe de fleste av oss heller ikke gjør. Men ... stillesittende arbeid er ekstremt skadelig; det er et veldokumentert faktum.

Det er anstrengende å stå statisk. Med et Steppie -balanse er du litt i bevegelse (dynamisk i stedet for statisk) og kan derfor stå komfortabelt ved skrivebordet - faktisk i flere timer! Og dermed minimere de skadelige effektene på helse som fysisk inaktivitet forårsaker.

Fordeler med å bruke en Steppie

  • Reduserer smerter i ledd og muskler forårsaket av fysisk inaktivitet
  • Pga. dynamisk (i motsetning til statisk) posisjon får du ikke smerter i føttene og ryggen når du står
  • Forbedrer holdningen
  • Sirkulasjonen øker og forbedres - også til hjernen
  • Risikoen for livsstilssykdommer som diabetes reduseres
  • Fettforbrenningen øker; så mye at hvis du bytter ut 3 sittetimer med stående, hver dag, i løpet av et arbeidsår, har du brent like mye mer som om du hadde løpt 8-9 maraton gjennom det året ...!

 

Produkt Katalog (pdf)
Produkt Presentasjon (.mp4)


Kopier - som er direkte helseskadelige - forhandles frem. Men ikke av Despec! Kopiene er spesielt preget av 2 forskjellige feilkonstruksjoner:

  • Kan vippes bakover. Forårsaker skadelig holdning ved å flytte vekten til hælene.
  • Overflaten du står på er ikke flat, men buet. Forårsaker overpronasjon.

 

Steppie er den originale balanseplaten, designet i Danmark av personer med ergonomisk kunnskap. Produsert i Danmark - bra for CO2 -regnskapet og for kvaliteten; 10 års garanti.

Med Steppie Soft Top er Steppie Balance Board oppgradert slik at det både er en balanseplate og en avlastningsmatte. 2 "klipp" er inkludert, noe som betyr at Steppie Soft Top enkelt kan monteres uten bruk av verktøy.


Steppie Desk Riser

Gjør det vanlige skrivebordet ditt til et justerbart skrivebord med Steppie Desk Riser. Når du plasserer Desk Riser på et spisebord, arbeidsbord eller lignende, kan du enkelt justere bordet til din høyde.

Ved å bruke produktet blir det mulig å veksle mellom stillesittende og stående arbeid, noe som sikrer helsemessige fordeler for brukeren.

Steppie -produkter skaper det perfekte miljøet for en ergonomisk arbeidsplass hjemme.