Tombow


Tombow er et familieeid, globalt representert, japansk merke med premiumprodukter for når du skriver, tegner, limer og korrigerer.

Tombow Pencil Co, Ltd ble grunnlagt i Japan i 1913 som produsent av blyanter. I løpet av de siste tiårene har Tombow utvidet sitt produktutvalg til å omfatte kulepenner, pensler, penner, rettetape, viskelær og lim. Despec har en lang historie som skandinavisk distributør av Tombows brede produktspekter for skole-, kontor- og hobbyprosjekter.

 


Rettetape


Ingen feil varer evig - MONO rettetape klarer jobben. Rettetapen er tilgjengelig for høyre- og venstrehendte og kan brukes vertikalt eller horisontalt. Også tilgjengelig som engangsprodukt eller med påfylling. Ulike tapebredder brukes til å korrigere større eller mindre feil.


Viskelær


Serien av MONO viskelær fra Tombow er designet for å hjelpe deg i hverdagen. MONO-viskelærene er funksjonelle og pålitelige og står for høy profesjonalitet, kvalitet og presisjon. MONO viskelær kommer i forskjellige varianter og størrelser.


Lim


Velg mellom et hav av varianter – limstifter, limroller eller flytende lim - Tombow tilbyr et bredt spekter av lim for ulike bruksområder. Tombow limrollers og flytende lim er også tilgjengelig som engangsprodukter eller med påfyll.


Kreative produkter


Mulighetene innenfor kreativitet er uendelige - og Tombow har alt du trenger. Penselpenner og penseltusjer (vannbasert eller alkoholbasert), penner, fineliners, highlighters og blyanter til mange formål - handlettering, vannfarge, illustrasjoner, bullet journalføring, etc.


Flygeblad og kataloger for nedlasting