Velkommen inn i ren luft!

Kan du se luften rundt deg? La Leitz TruSens vise deg den! Et smart display gir deg informasjon om luften du puster inn. TruSens overvåker luften i hele rommet, og ikke kun i nærheten av luftrenseren. Og den leverer ren luft overalt med 360 graders DuPont™ filtrering.
LEITZ TRUSENS LUFTRENSERE


Med en luftrenser fra Leitz TruSens kan du sikre ren luft i hjemmet ditt. Luftrenseren kommer i tre størrelser, som dekker henholdsvis 23, 35 og 70m2. De to store modellene har en unik SensorPod™ som måler luftkvaliteten i hele rommet - ikke bare i nærheten av luftrenseren.

Luftrenser er et smart valg hvis du eller noen i din husstand/arbeidsplass lider av allergi eller ønsker renere luft med færre luftbårne mikroorganismer som virus og bakterier.Reagerer på din luft


Det skal være ren luft i hele rommet - ikke bare i nærheten av luftrenseren. Den unike SensorPod™ er plasseres vekk fra luftrenser slik at luftkvaliteten måles i hele rommet. SensorPod™ målinger av luftkvaliteten kan sees på det opplyste displayet. Du kan derfor raskt se om luftkvaliteten er god, moderat eller dårlig.


EPA luftkvalitetsindeks:

  • 100+ : Dårlig
  • 50-100 : Moderat
  • 0-50 : GodRen luft i hele rommet


Den unike PureDirect-teknologien sender luftstrømmer i to retninger, mens et 360-graders DuPont-filter fanger opp allergener som pollen eller dyrehår.

UV-lampen sørger for at luftbårne virus og bakterier som kommer i kontakt med filteret ikke kan formere seg og dermed spre seg ytterligere.


Rensningsnivåer


TruSens kombinasjonsfilter er designet for å fange opp mikroskopiske partikler, allergener og flyktige organiske komponenter (VOC) og luktende gasser.

  • Vaskbart forfilter på Z-2000 og Z-3000 fanger opp store partikler som støv og dyrehår
  • Kullfilter – fjerner visse gasser og lukter fra luften
  • HEPA-filter – fanger opp partikler ned til 0,3 mikron
  • UV-sterilisering - reduserer veksten av luftfremkallende mikrober på overflaten av filteret