DET ANSVARLIGE OG BÆREKRAFTIGE VALGET

Det danske merket Upström tilbyr elektronikktilbehør til rimelige priser, produsert i fabrikker som overholder de høyeste sosiale og miljømessige standarder.

Med omfattende dokumentasjon og sertifiseringer er Upströms produkter designet med minimal miljøpåvirkning og lang levetid. Perfekt for det moderne hjemmet og arbeidsplassen.

 


Forlenget levetid

Materialer med lav miljøpåvirkning

Resirkulert plast

Ansvarlig produksjon
 

Upströms utvalg inkluderer USB-strømadaptere, kabler og trådløse ladere som sømløst kombinerer estetikk med bærekraft.

Siden 80 % av et produkts miljøpåvirkning bestemmes i designfasen, har Upström brukt flere år på å foredle sine produksjonsmetoder, noe som gjør det mulig å lage funksjonelle og holdbare produkter med innpakning av samme karakter.

Å velge Upström er ikke bare et kjøp; det er en uttalelse. Ved å støtte kvinneeide fabrikker og bidra til en sirkulær økonomi, blir kundene en del av oppdraget og bidrar til positiv endring i verden uten at det går på bekostning av produktene de bryr seg om.

 

 


 

 

Teamet hos Upström evaluerer miljørisikoen ved elektronikk i store mengder gjennom hele livssyklusen for å utvikle grønnere løsninger.

Sirkulære løsninger: Upström setter trender i stedet for å følge dem, og tar en nedenfra og opp-tilnærming, analyserer miljøutfordringene til høyvolumelektronikk i alle livssyklusfaser og utvikler innovative løsninger som er bedre for forbrukeren og planeten.

Kompromissløs kvalitet: Øk kundeopplevelsen din med elektronikktilbehør som ikke bare ser bra ut, men som også varer! Upströms produkter er synonymt med kvalitet, holdbarhet og god ytelse.


Fra råvare til ferdig produkt:
Hver fase er grundig sertifisert og dokumentert for miljømessig og sosialt ansvarlige arbeidsprosesser og sikrer åpenhet gjennom hele verdikjeden.
Les mer om Upströms bærekraftstiltak